Ήττα στο ξεκίνημα για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες αντιμετώπισαν την ομάδα του ΕΟ Σταυρούπολης. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στις 18:00 στο ΕΑΚ Θεσσαλονίκης (Σταυρούπολη). 

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες αντιμετώπισαν εντός έδρας την ομάδα της ΕΑ Λαρίσης. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 στις 18:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγυνών. 

Νέα αποκτήματα για τον ΑΣΚ Λαγκαδά για την αθλητική χρονιά 2017-2018. Οι αθλήτριες που θα συμμετέχουν στην ομάδα είναι :

Εκτός έδρας ήττα με 3-2 σετ για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες ήρθαν αντιμέτωπες με την ομάδα του ΓΣ Νίκαιας Λάρισας. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο "Ι. Πατάκης" στη Νίκαια Λάρισας. 

Ξεκίνησε ο ΑΣΚ Λαγκαδά

Δευ 23 Οκτ 2017 - 22:54

Την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 στις 18:00 ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας Volley Γυναικών του ΑΣΚ Λαγκαδά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Πρώτη εντός έδρας νίκη με 3-2 σετ για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του ΑΣ Γιάννενα. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 στις 18:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγυνών. 

Ερωτήματα θέτουν 11 ομάδες της βόρειας Ελλάδας για την δημιουργία των δύο ομίλων της Α2. Όπως είχαμε γράψει και εμείς στο άρθρο ''Α2 ένα ''έκτρωμα'' δημιουργείται'' η κατανομή των ομάδων στους δύο ομίλους όπως το έκανε η διοίκηση Καραμπέτσου μόνο προβλήματα δημιουργεί και δεν βοηθάει τις ομάδες σε τίποτα. Κουτσουρεμένα πρωταθλήματα που ρίχνουν την αξιοπιστία της ΕΟΠΕ που είναι η διοργανώτρια ενώ υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα νομιμότητας.

Kαι φέτος το καλοκαίρι η Μαρία Κλέπκου, γέννημα θρέμμα του ΑΣΚ Λαγκαδά, διέπρεψε στις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο άθλημα του Beach Volley.

Ανανέωσε η Τορλαχίδου

Δευ 23 Οκτ 2017 - 22:49

Για μια ακόμη χρονιά η Μαριάνθη Τορλαχίδου, η πολύ καλή πασαδόρος, θα συνεχίσει την αθλητική της καριέρα στην ομάδα του ΑΣΚ Λαγκαδά. Η Μαριάνθη είναι η βασική πασαδόρος της Γυναικείας ομάδας και ένας από τους βασικούς συντελεστές της φετεινής πολύ καλής πορείας του ΑΣΚ. 

Αλλαγή περιβάλλοντος για την ακραία του ΑΣΚ Λαγκαδά Κική Σιδηρά η οποία μετά από 14 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο σύλλογο αλλάζει ομάδα. Η Κική γέννημα θρέμμα του Λαγκαδά ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο άθλημα του Volley στον ΑΣΚ και προσέφερε όσες λίγες ότι καλύτερο μπορούσε. Γεύτηκε όλες τις επιτυχίες και διακρίσεις (ατομικές και συλλογικές) όλα αυτά τα χρόνια και φεύγει γεμάτη εμπειρίες για να συνεχίσει το προσωπικό της ταξίδι με την ομάδα του Ηρακλή.

Το πρόγραμμα αγώνων για την Γυναικεία ομάδα Volley του ΑΣΚ Λαγκαδά για την περίοδο 2017-2018 είναι το ακόλουθο :

Χορηγοί