ΑΣΚ Λαγκαδά-ΑΟ Νέας Βύσσας 3-0 18η αγωνιστική (Γυναίκες-Β' γύρος)

Information
Δευ 3 Απρ 2017 - 23:15

Γλυκόπικρο τέλος για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών. Η ομάδα αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΑΟ Νέας Βύσσας κερδίζοντάς τον με 3-0 σετ κλείνοντας νικηφόρα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στις 18:00 στο ΔΑΚ Λαγκαδά.

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η αναμέτρηση μεταξύ των πρωτοπόρων Ν. Βότση και ΧΑΝΘ ανέδειξε την δεύτερη ομάδα νικήτρια η οποία και κατέλαβε την δεύτερη (2η) θέση στην βαθμολογία με αποτέλεσμα ο ΑΣΚ Λαγκαδά να καταταγεί τρίτος (3ος). Έτσι δεν μπόρεσε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για να συμμετάσχει στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1.

Συγκρίνοντας κανείς την φετεινή και την περσυνή πορεία της ομάδας μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι ο απολογισμός είναι θετικότατος αφού η φετεινή 3η θέση είναι σαφώς πολύ καλύτερη από την περσυνή 6η θέση δεδομένου και της μεγάλης αλλαγής στα πρόσωπα που υπήρξε φέτος. Μέσα στο κλίμα των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες ένα μείγμα αθλητριών από μεταγραφές αλλά και από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση φέτος και να φτάσει στην κορυφή της Α2 κατηγορίας. Τα κορίτσια και ο προπονητής προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα με στόχο την νίκη και την συνεχή άνοδο.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΚ Λαγκαδά Δημήτρης Μάρκου και το Δ.Σ. συγχαίρουν τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη και τις αθλήτριες Ακριτίδου Δ., Αντωνίου Γ., Αργυρίου Α., Γραμμένου Σ., Μουράτη Ε., Μπαλασά Ε., Μπαταράκα Ε., Κιουτσούκη Δ., Ντολοπούλου Σ., Σιδηρά Κ., Στεργίου Δ., Τίγκα Ε., Τορλαχίδου Μ. και Τσιούπα Γ. για τις προσπάθειές τους και την επιτυχημένη φετεινή πορεία της ομάδας.

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από τον αγώνα :

και την τελική βαθμολογία μετά και την τελευταία αγωνιστική :

Vathm 18

More Joomla Extensions
Pin It

Χορηγοί